大人 發表於 2014-2-27 23:46:56

2月份聚會後感

是次聚會跟之前的最大分別是新人的比例超過一半以上。這個現象反影了新人對我們的聚會有信心,鼓起勇氣去踏出第一步,可以有機會去認識更多圈中好友。
傾談當中發現不小朋友對 SM 的認知仍有謬誤雖然接觸了一段時間,在此奉勸各位朋友要多聽多看再自利分析當中真偽利幣。每個人的情況都不同,可以承受的亦不一樣,別人的祗可作參考,不可盡信或依樣畫葫蘆。

今次見到不小朋友對綑綁的短片,書籍及示範都有非常不錯的反應。當然其中一定存在好奇及新解感,但我仍然非常高興見到更多朋友對綑綁產生興趣,亦希望可以有更進一步的了解。我正想如果舉辦一些以綑綁為題類似工作坊型形式的聚會,大家分享個人經驗及互相研習。
聚會完結時,朋友們都已在詢問下一次的聚會時間.  非常多謝大家支持,我仍希望可以維持每個月一次的聚會,但基本上要看時間及場地可否配合到.  詳情將會於論壇公佈,敬請留意。

http://3.bp.blogspot.com/-Mm2wiZGdcV0/UxQtD1Ky9eI/AAAAAAAAFVk/ZNKwre0vvDc/s1600/130227-party.jpg

多謝各位出席人仕

知知 發表於 2014-2-27 23:52:40

竟然唔係第一

SMGuy 發表於 2014-2-27 23:57:54

多謝Event的辛勞,多謝各位參與的同好們,能與大家傾偈交流,令我對BDSM既了解又增加了一點點  ^.^

林小二 發表於 2014-2-28 00:01:23

可惜,我要OT去唔到...:Q

salem93982 發表於 2014-2-28 00:20:44

jeffix 發表於 2014-2-28 01:02:16

一次多人過一次證明個event係好的:)
好開心今日又識左一堆人

ee12532pp 發表於 2014-2-28 01:42:18

好高興可以出席到今次聚會認識到好多圈中朋友
護益良多,令我對圈中事右多左了解
下次在覺聚會要叫咪的呀
我係(智)

oestrus.cat 發表於 2014-2-28 09:28:45

jeffix 發表於 2014-2-28 01:02 static/image/common/back.gif
一次多人過一次證明個event係好的
好開心今日又識左一堆人

見返你真係好!

知知 發表於 2014-2-28 09:50:48

oestrus.cat 發表於 2014-2-28 09:28 static/image/common/back.gif
見返你真係好!

你祗對住 Jeffix 講既 ..... 而家好唔想見到我咩 ... :curse:

oestrus.cat 發表於 2014-2-28 10:50:08

多謝大人好有心搞 Gathering,大家的分享都幾有趣,又可以見到知知貓!又識到新朋友!很好的 Event!
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 2月份聚會後感