知知 發表於 2014-2-28 10:50:45

尋晚好多朋友都對綑綁有興趣, 我來個小小的分享.
http://1.bp.blogspot.com/-8pLgToTY1Vc/Uw_2HpYkVlI/AAAAAAAAAD4/jLqGzTrmuWE/s1600/img1393553688421.JPG

ernie2006 發表於 2014-2-28 10:51:32

Ace 發表於 2014-2-28 11:13:09

第一次參加聚會,先多謝大人安排是次活動能認識一大班同好真係好窩心,場地安排舒適又有安全感,食物也很不錯、最大獲既係我要早走,就連出名既蛋糕都無食就走了!
蛋糕好似係一知資深會員整既,無口福了!
多謝!多謝!

beowolf 發表於 2014-2-28 11:40:06

meowmeoww 發表於 2014-2-28 12:07:18

我係女仔,係1個新人,第1次去呢d活動,本來好驚嫁...去到見到大家好nice...大家都好take care d新人...大家都傾得好開心...又有知知整既野食XD...又有大人出手示範...期待下1次

Ace 發表於 2014-2-28 12:37:48

乳酪 發表於 2014-2-28 11:54 static/image/common/back.gif
5怪得見你5到,我遲黎,你早走~
咁好味嘅蛋糕,我病都要食返件

唔係呀....我見到你呀....我 21:30先走既

SMGuy 發表於 2014-2-28 12:53:31

meowmeoww 發表於 2014-2-28 12:07
我係女仔,係1個新人,第1次去呢d活動,本來好驚嫁...去到見到大家好nice...大家都好take care d新人...大 ...

好好發掘自己既屬性啦,期待妳將來的分享 ^.^

SMGuy 發表於 2014-2-28 12:55:15

Ace 發表於 2014-2-28 12:37

我都見到你走,仲送你搭Lift tim, Haha

simonlco 發表於 2014-2-28 14:24:58

Ace 發表於 2014-2-28 12:37 static/image/common/back.gif

乳酪病到五顏六色 , 見你唔到好正常 , 哈哈

simonlco 發表於 2014-2-28 14:25:53

乳酪 發表於 2014-2-28 11:54 static/image/common/back.gif
5怪得見你5到,我遲黎,你早走~
咁好味嘅蛋糕,我病都要食返件

病就唔好食啦 , 有排唔好 ........:dizzy:
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7
查看完整版本: 2月份聚會後感