HKBDSMC

搜索
樓主: admin
打印 上一主題 下一主題

發短信需要扣減金錢

關閉 [複製鏈接]

註冊會員

admin 發表於 2013-9-6 01:09
我只是見到你在短時間內連續回覆7-8個post去洗版,我一般都會直接delete全部的。 ...

收左工~睇一個POST唔洗1~2分鐘~我回POST又唔洗咩時間~(一分鐘打40個中文字)
30分鐘回到10個POST唔難WO~
回復

管理員

DRAGON 發表於 2013-9-7 00:10
收左工~睇一個POST唔洗1~2分鐘~我回POST又唔洗咩時間~(一分鐘打40個中文字)
30分鐘回到10個POST唔難WO~ ...

如果你平時都有追post和回應,就唔會無端端走去回應幾個月都無人回嘅post,咁都唔叫洗版式回覆?
回復

新手上路

admin 發表於 2013-9-4 00:32
你用手提電話回覆SMS要不要錢呢?

哈哈,明白了
回復

註冊會員

admin 辛苦了, 不過感覺有點 多此一舉
http://hkbdsmc.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=4186

line: max.ster
回復

管理員

maxster 發表於 2013-9-7 00:46
admin 辛苦了, 不過感覺有點 多此一舉

我只是執行的人,你地要怨就怨最高決策人(壇主)!
回復

註冊會員

admin 發表於 2013-9-7 00:59
我只是執行的人,你地要怨就怨最高決策人(壇主)!

唔係要怨, 只是感覺同政府一樣為難, 做左野無咩人讚之餘, 仲要俾人嘈
http://hkbdsmc.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=4186

line: max.ster
回復

註冊會員

ropelover 發表於 2013-9-6 23:36
發短訊要扣分是因為那些廣告短訊 ?
可否以投訴廣告机制來代替扣積分?
有些時侯,我喜歡發短訊交談私穩.但 ...

問呢個問題之前.. 去爬文嘛...
9月份開始...
回復

新手上路

m-kumiko 發表於 2013-9-7 06:37
問呢個問題之前.. 去爬文嘛...
9月份開始...

Thanks. 重爬這文一次.原來是9月份開始.

但我查看自己短訊記錄,只在昨天發了一個.
對上一次是6月份.為何一次會扣20幾分?
煩請 admin 先生看一看.
是我記錯定係計分方法未完全了解.
唔該晒

回復

管理員

ropelover 發表於 2013-9-7 07:22
Thanks. 重爬這文一次.原來是9月份開始.

但我查看自己短訊記錄,只在昨天發了一個.

以前的積分計算方法是很複雜,現在用金錢=積分,所以以前全部有留過言的人都會被減積分。
回復

註冊會員

既然論壇只有大廳先有金錢.. 點解唔取消埋投票區 ?? 投票一次就有1 $...
回復