請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

HKBDSMC

搜索
樓主: kunugi

今晚好 happy~~ (聚會後感 出席人士請留言)

中級會員

期待下次聚會。 希望到時可以出席啦!!!
在亂世中尋求被擁有,被控制,被支配,被寵愛的喜感~
從感受著被主人綑綁,拘束,玩弄,安撫中獲得安全感~

已有BDSM香港區LINE GROUP 歡迎加入
回復

註冊會員

希望下次有機會去啦
回復

註冊會員

admin 發表於 2013-6-1 18:09
聽到什麼?我都無參與聚會!

哈哈,我都係講笑姐
招一實調女奴中,歡迎洽談
http://www.hkbdsmc.com/bbs/forum.php?mod=viewthread&tid=38891&mobile=yes
回復

新手上路

hammers 發表於 2013-6-1 05:06
下次應該可以帶同我的女犬出席。今天帶來的都很好吧。

輕鬆的氣氛,互相交流

感謝hammer的帶路,感謝搞手的無私付出,大家都是有心人。預祝下次活動成功。 ^^
回復

超級版主

beebeeb 發表於 2013-6-2 09:56
感謝hammer的帶路,感謝搞手的無私付出,大家都是有心人。預祝下次活動成功。 ^^ ...

好開心認識到你。
係呢到重新認識自已喜好,搞清目標,大家都願意解答“困惑少女”既問題。xd
回復

中級會員

大人 發表於 2013-6-2 17:14
好開心認識到你。
係呢到重新認識自已喜好,搞清目標,大家都願意解答“困惑少女”既問題。xd
...

祗係少女咋?  嘿嘿
回復

高級會員

知知 發表於 2013-6-2 19:40
祗係少女咋?  嘿嘿

你又點會估到大人眼中是睇到D乜呢
回復

新手上路

大人 發表於 2013-6-2 17:14
好開心認識到你。
...

鳳凰將再重生
回復

金牌會員

原來好多人都出了 post , 我而家才出 , 想不到原來還有很多人 , 係用心去玩 SM , 我係前朝餘孽 , 個晚都有少少驚 , 一個以前 d 人都冇 , 未見各位靚仔靚女時 , 以為我是最老餅的人(不是講年齡) , 原來好多人都有十幾二十年 sm 經驗 , 近幾年覺得 sm 好似越來越少人玩 , 就算係玩個 d , 好多都係來溝女溝仔 , 冇幾多個係真心 , 當晚同大家溝通之後 , 突然好似後生左 , 有多翻一 d 信心

給有疑惑的人 :
S 同 M 是平等 , 唔係 S 就大晒 , S唔想溝通的話 , 對M係好大傷害 , 其實你都想分開 , 就決斷一些 , 三年時間話長唔長 , 話短唔短 , 如果係男女朋友關係 , 我唔會叫人分手 , 但主奴關係又唔同講法 , 唔夾就唔夾 , 又唔溝通又唔聽人講的主 , 要不要都冇問題 , 我雖然只聽了少少 , 都感覺到佢係一個自私小男人(可能有些得罪) , 這是我個人意見 , 希望你早日想通
回復

新手上路

用“心“去看待SM,感受真係不一樣的,只係傾偈咁去交流,已經令我體會更多不同層面及不同角度,多謝大家,更多謝搞手,期待再跟你們見面傾偈!!
回復