請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

HKBDSMC

搜索
查看: 35502|回復: 34

Local BDSM Circle 17·08·2019 Sat

註冊會員

【 HKɢᴇʀ Cɪʀᴄʟᴇ 】係一個以交流形式進行嘅Event。
接納不同取向、不同調教方式、不同觀點與角度嘅你地!
因為大家喜好無可能完全一致嘅時候,有時可能會出現較為激烈嘅爭論,遇到呢種情況請唔好放係心上,
每個人嘅做法都唔同,冇話跟邊個個一套就一定係岩或者錯!

成立Cɪʀᴄʟᴇ冇好偉大嘅理念,亦無好有抱負嘅宗旨,唯一在乎就只有圈內人與人之間嘅聯系,團結,交流!
係香港黎講BDSM算係一個弱勢社群,好多時候都係不被外界所認同,
當你想談及BDSM話題個陣好大機會變成有冤無路訴一樣!
我地唔一定要社會大眾接受,但圈內融洽好重要。
而建立一個可暢所欲言既Local Utopia,係需要大家共同努力

保持最少一個月一次嘅event(不論任何形式)
比大家有個機會同一班同好一齊面對面交流,一齊玩樂,一齊發掘&嘗試新玩意!
期待認識更多新人&舊人!

給新朋友的小劇透↴
我地就好似一個大家庭一樣,新朋友黎到可能會見到成班人一見面就玩到癲晒咁,
但其實我地每個人各自都用左唔同長短既時間去了解對方,去融入呢個世界,
大家都係黎過幾次活動先慢慢建立到友情,慢慢凝聚。如果你黎到覺得怕羞或者對我地無從入手,唔緊要!
歡迎你捉住我地嘅工作人員,或者拉住啲口水多過茶嘅人,我地絕對樂意帶你去認識每一位同好!
亦可隨意帶你想玩嘅刑具到場分享,或者邀請其他人幫助你使用。歡迎你提出想討論既問題~

Event Detail
Date:17·8·2019
Time:1900-2400
Charge:人頭$200 *場地費用
報名方法:請PM.需留聯絡方式作實
( 容納人數約 30)由於人數有限,如不幸超額請下一個月再嘗試
每月嘅例行聚會一律以包場形式舉行,所以大家可放心自由活動!
費用包括咗場租、飲品、零食。不提供酒精類,請自行攜帶。肚餓者隨便買野上黎食,或組隊叫外賣。

500% 必須注意事項 Attention!
首先!必須懂得保護自己,不接受的事情請企硬說不,有難題就話比身邊既人聽!
NO.2  由於每次都會有同好帶物品出黎同大家分享(應該係)所以借用物品前先問準物主,以及溫柔使用,以保能原壁歸趙!
NO.3  邀請他人做任何野前雙方必須達到一個「清楚・詳細・明確」既共識。最好有第三者做證,以免事後有口同鼻拗既情況出現!
NO.4  請不要淪為會偷拍的狗!若要拍照 請先大叫 通知大家,情況許可下隨便你自拍。
NO.5  傾電話者請瑟縮於一角!
NO.6  作為一個文明人,保持地方整潔是常識吧!
NO.7  遇到大事小事委屈事唔開心事,請話比場內負責人知!

最後,面對新朋友,大家記得互相有個安全距離
大家禮貌地溝通過,覺得啱傾先慢慢深入了解,男男女女都不要不要太喉急,嚇親新朋友就唔好啦~
如果遇到不合意的情況,也請禮貌地拒絕,不要勉強
多謝大家對EVENT嘅愛護、合作&支持!

出於私心,希望搵到更多對Latex有興趣嘅同好!
同時召集喜愛Leather、露出影相嘅朋友組隊

Body suspension 人體穿刺懸吊藝
有朋友想舉辦相關的不公開表演,由於較為小眾,有興趣請先與我聯絡,有確實詳情時會優先通知!
回復

中級會員

817報名出席!

露出影相組隊咁吸引!一定要支持下
回復

中級會員

終於又有活動.大力支持.
回復

註冊會員

ok又有活動大力支持.
回復

新手上路

想參加但新手pm唔到
回復

新手上路

支持聯誼活動
https://t.me/judykmkwan2
judykmkwan.blogspot.hk
Facebook: judy man kwan ko
平常入
回復

註冊會員

pan9035 發表於 2019-7-3 17:27
ok又有活動大力支持.

冇左你WeChat
回復

註冊會員

Una_alien 發表於 2019-7-9 00:05
想參加但新手pm唔到

會有聯絡方式可以搵到你嗎?
回復

註冊會員

judykmkwan 發表於 2019-7-24 22:20
支持聯誼活動

出黎一齊傾下計啦
回復

中級會員

ok又有活動大力支持.睇下時間夾唔夾到再報名
回復