HKBDSMC

搜索
查看: 23391|回復: 34
打印 上一主題 下一主題

18年 11月聚後感

超級版主

樓主

話咁快就已經11月啦,最近2個月既聚會反應都非常一流,好快就已經爆滿 ! 我們的努力沒有白費,而且大家對 @Sliver (MC) 既籌劃能力有目供睹。

老實講...聚會依樣野真係永遠沒有最好,只有更好!唔知係咪因為都搞左好幾個月既關系,氣氛方面唔需要 ice breaking 都已經自動熱!定係因為舊冰早就被我地既熱情溶化左呢?(爛左小小唔好介意....)

今次亦係有屎以黎最多朋友帶工具黎分享既一次 ! ! 排名不分先後....包括有:
  • 台灣手信的你
  • 真空工具、保鮮的你
  • 4款spanking工具、hand made低溫蠟的你
  • 13款spanking工具、「請做我的奴隸」的你
  • 提供pat pat的你&你&你
  • 感謝你地的不辭勞苦
  • 亦辛苦晒現場提供繩縛指導、按摩服務既大師

今次開心既係不論男/女、主/奴、S/M、大家都好主動去嘗試各種工具既感覺&用法!當晚有位同好試晒各種spanking工具後被要求順次序地排返出黎(有興趣下次可以挑戰下)

當晚突發一個導遊環節~竟然意外地順利!大家都好想認識多啲新朋友,了解下其他人既喜好、理念、睇法!所以如果你地想認識下新朋友但又怕羞,同我地講聲就得,我地會為你地進行一個舒適既介紹之旅!

最後,相信好多朋友都開始了解到依個聚會大家都好樂意互相幫助,所以你黎到有咩工具想試想玩,一定有人滿足到你

Anyway 好多謝大家對「悅聚」既支持!我地下個月再見
回復

新手上路

沙發
沙發,今次氣氛又俾上一次好,眼前大部分嘅人都開始熟絡,雖然好多新人,我都唔記得名咖啦,希望下次再見再認識啦,BTW,抱怨一下先,大人成日同人講嘢講一半就走咗去
回復

超級版主

板凳
YTC 發表於 2018-11-24 09:29
沙發,今次氣氛又俾上一次好,眼前大部分嘅人都開始熟絡,雖然好多新人,我都唔記得名咖啦,希望下次再見再 ...

係呀,新人多所以要有名牌,傾傾下就熟落。
人多要打個招呼,轉個頭再傾過,留條尾巴等你掛住我丫馬。
回復

新手上路

地板
新人表示下次再帶多啲人黎
回復

新手上路

大人 發表於 2018-11-24 09:41
係呀,新人多所以要有名牌,傾傾下就熟落。
人多要打個招呼,轉個頭再傾過,留條尾巴等你掛住我丫馬。 ...

我喺新人嗰時又唔見大人照顧我嘅,大人偏心呀
回復

新手上路

sisicat 發表於 2018-11-24 12:50
新人表示下次再帶多啲人黎

歡迎呀,熱鬧啲好啲
回復

新手上路

我表示銀姐被綁之時係全晚氣氛最好既高潮所在 ~建議成為每次既常設環節!! (唔好打面,我自己返埋牆角
好多人都未熟同唔記得名~同埋未有自己既 partner 所以有時唔知講乜好~ 唔好意思先
回復

註冊會員

HKBruce 發表於 2018-11-24 22:33
我表示銀姐被綁之時係全晚氣氛最好既高潮所在 ~建議成為每次既常設環節!! (唔好打面,我自己返埋牆角 ; ...

細細聲講: 個牆角位係我架   唔好霸我個位啦
回復

新手上路

approach 發表於 2018-11-25 21:52
細細聲講: 個牆角位係我架   唔好霸我個位啦

都話你有戀物癖㗎啦!
回復

註冊會員

TNBC 發表於 2018-11-26 01:37
都話你有戀物癖㗎啦!

我無病架  我真係無病
回復