請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

HKBDSMC

搜索
返回列表 發新帖
樓主: 大人

18年5月 聚會後感

新手上路

大人 發表於 2018-6-1 10:12
近日天氣太熱,場地沒有反應過來,見諒。
呢個圈既人,會出現只有一部份,所以見到唔出奇,你都要活躍一 ...

大人,可唔可以建議場地增加無糖飲品或茶類飲品?定係原本有我發現唔到?
回復

超級版主

YTC 發表於 2018-6-1 11:25
大人,可唔可以建議場地增加無糖飲品或茶類飲品?定係原本有我發現唔到? ...

食品、飲品已經有改善,我會向場地反應你要求,配合大家口味。
回復

超級版主

FreemanForever 發表於 2018-5-31 21:01
期望下次有多啲唔同嘅人可以分享

多人參與就更好啦,人數足夠既話,可以直接搞個主題聚會,大家會更投入交流。多人參與就更好啦,人數足夠既話,可以直接搞個主題聚會,大家會更投入交流。

"悅聚"是一種綜合式聚會,適合不同人士交流,每次也能帶出多方話題討論︰疼痛類(鞭打、拍打、針刺…等),綑綁類(日式緊綁、金屬手扣、皮革拘束、木奶衣…等),羞辱類(言語、打面、露出、犬調…),或其他…主從指令、24/7、家奴、廁奴、腳奴、CD奴……等

參與人數足夠,就可以重點分享、討論,資深會員多向新手者分享經驗,薪火相傳。
回復

註冊會員

大人 發表於 2018-6-1 12:44
多人參與就更好啦,人數足夠既話,可以直接搞個主題聚會,大家會更投入交流。多人參與就更好啦,人數足夠 ...

見大家玩得咁開心,可惜兩次都來唔到,希望下次可以,支持,同辛苦晒大人,攪手唔易做呀
回復

新手上路

下次再報名
回復

中級會員

bigkid 發表於 2018-6-1 14:13
見大家玩得咁開心,可惜兩次都來唔到,希望下次可以,支持,同辛苦晒大人,攪手唔易做呀 ...

做搞手真係有心有力。。
回復

新手上路

有幸抽到當日可以參加活動,氣氛非常好
當天試到很多不同玩具
非常感謝當天願意借出玩具和教/玩我的各位
下次再辦也會再報名參加
回復

新手上路

小规模的活动很不错
回復

實習版主

悅聚已經去過2次, 覺得氣氛很好,雖然開始時大家比較被動,但每次最後完場都有overtime, 證明大家都好投入。
主題方面我覺得現時綜合式可以吸納不同不同興趣的人士出席,可以互相交流。
如果要再進一步改善的話可以考慮下場地佈置,始於現時場地活動範圍除舞台外其他空間需放桌子椅子,可活動空間不足,如果台上台下同時都有分享時會有機會阻擋視線,如果可以有一個比較廣闊空間,那麼大家可以容易點分享或嘗試體驗。
多謝大人去舉辦聚會令到同好在香港都可以有機會去交流
回復