HKBDSMC

搜索
樓主: german903
打印 上一主題 下一主題

anyone interested going 18+central

新手上路

樓主
大人 發表於 2018-3-29 21:50
去完你就知仲伏,連續幾日event 只有兩個繩師輪流表演綑綁,小林表演已經睇唔少,另一位就有保留,其餘乜都 ...

去完你就知仲伏?? 你之前中過伏?
小林表演已經睇唔少?? 但想再睇多啲呢?
booth 都無個?? 原本有好多節目?? 難道你係搞手之一, 知道內情?
如知道內情, 可否講多一些, 以免更多人中伏, 謝謝!
回復

新手上路

沙發
行其所信 發表於 2018-3-30 22:03
其實小林中規中矩,睇一次已好夠。我記得好似都係託你鴻睇過佢一次。

睇一次已好夠? 請問你第一次睇小林老師表演時, 他總共示範了多少種縛法給你看?
為何你只看了一次, 就已經知道不用再花時間去看第二次?
回復

新手上路

板凳
six 發表於 2018-4-7 21:55
18+central展的攤位的確不多,十幾分鐘就行完,表演都係以女優為主

大人在這個post已經講過, 「去完你就知仲伏」, 既然你不聽勸告, 那也没有辦法.
表演都係以女優為主? 不是以緊縛為主嗎?
因為我見大家都把這個「成人展」當作「緊縛展」來看待!
回復