HKBDSMC

標題: 18年5月 聚會後感 [打印本頁]

作者: 大人    時間: 2018-5-31 12:47
標題: 18年5月 聚會後感

事隔一個月,我地琴晚係一個非常熱鬧既氣氛下進行左5月既同好聚會!
今次聚會人數同樣超出預期!對於未能出席既朋友,期待下月聚會有緣相見!

聚會同上月一樣是以Free talking形式進行,亦有幾位繩師輪流上台表演!

台下現在朋友又自得其樂,即興又綁埋一份。
演變成一場繩聚,節奏一流,扣人心言,引致現場氣氛昇華到一個點!加上多位朋友帶了些玩具及電擊用品供各人試玩。相信大家都樂而忘返,可能係因為經過上個月的聚會,令大家都較為熟略,所以琴晚各位朋友的分享、交流、討論亦十分暢快!

最後,感謝大家反應熱烈,踴躍參與,
期待下一次聚會再見到大家。

歡迎大家留言討論、改善不足之處。

作者: Mctattoo    時間: 2018-5-31 14:33
快啲快啲!
作者: YTC    時間: 2018-5-31 16:12
我第一次到,仲未認到人呀
作者: 小賤奴    時間: 2018-5-31 16:16
多謝大人.氣氛非常好. 大家都非常投入.
下次帶些特別用具來。
如果資源允許,大家有name tab需要嗎?
另外可叫coffee shop 早D執埸, 留低場地畀大家吹水。
員工先走,以免阻人收工。
作者: Bdalex    時間: 2018-5-31 19:01
好開心可以見番好多好耐冇見過嘅朋友,環境氣氛不錯,不過大家好似對飲品嘅需求大啲,希望下次可以預番充足d飲品
作者: FreemanForever    時間: 2018-5-31 21:01
期望下次有多啲唔同嘅人可以分享
作者: 大人    時間: 2018-6-1 10:05
YTC 發表於 2018-5-31 16:12
我第一次到,仲未認到人呀

來多幾次就認到,你好受歡迎呀。
作者: 大人    時間: 2018-6-1 10:09
小賤奴 發表於 2018-5-31 16:16
多謝大人.氣氛非常好. 大家都非常投入.
下次帶些特別用具來。
如果資源允許,大家有name tab需要嗎?

你去clubbing 都唔會用name tab咁老土,主動傾計、自我介紹、分享,咁先得架。
作者: 大人    時間: 2018-6-1 10:12
Bdalex 發表於 2018-5-31 19:01
好開心可以見番好多好耐冇見過嘅朋友,環境氣氛不錯,不過大家好似對飲品嘅需求大啲,希望下次可以預番充足 ...

近日天氣太熱,場地沒有反應過來,見諒。
呢個圈既人,會出現只有一部份,所以見到唔出奇,你都要活躍一點。
作者: YTC    時間: 2018-6-1 11:23
大人 發表於 2018-6-1 10:05
來多幾次就認到,你好受歡迎呀。

時間啱嘅話我會繼續嚟,我邊有好受歡迎呢....講呢d
作者: YTC    時間: 2018-6-1 11:25
大人 發表於 2018-6-1 10:12
近日天氣太熱,場地沒有反應過來,見諒。
呢個圈既人,會出現只有一部份,所以見到唔出奇,你都要活躍一 ...

大人,可唔可以建議場地增加無糖飲品或茶類飲品?定係原本有我發現唔到?
作者: 大人    時間: 2018-6-1 12:43
YTC 發表於 2018-6-1 11:25
大人,可唔可以建議場地增加無糖飲品或茶類飲品?定係原本有我發現唔到? ...

食品、飲品已經有改善,我會向場地反應你要求,配合大家口味。
作者: 大人    時間: 2018-6-1 12:44
FreemanForever 發表於 2018-5-31 21:01
期望下次有多啲唔同嘅人可以分享

多人參與就更好啦,人數足夠既話,可以直接搞個主題聚會,大家會更投入交流。多人參與就更好啦,人數足夠既話,可以直接搞個主題聚會,大家會更投入交流。

"悅聚"是一種綜合式聚會,適合不同人士交流,每次也能帶出多方話題討論︰疼痛類(鞭打、拍打、針刺…等),綑綁類(日式緊綁、金屬手扣、皮革拘束、木奶衣…等),羞辱類(言語、打面、露出、犬調…),或其他…主從指令、24/7、家奴、廁奴、腳奴、CD奴……等

參與人數足夠,就可以重點分享、討論,資深會員多向新手者分享經驗,薪火相傳。
作者: bigkid    時間: 2018-6-1 14:13
大人 發表於 2018-6-1 12:44
多人參與就更好啦,人數足夠既話,可以直接搞個主題聚會,大家會更投入交流。多人參與就更好啦,人數足夠 ...

見大家玩得咁開心,可惜兩次都來唔到,希望下次可以,支持,同辛苦晒大人,攪手唔易做呀
作者: fatlady    時間: 2018-6-1 15:52
下次再報名
作者: 小賤奴    時間: 2018-6-1 16:48
bigkid 發表於 2018-6-1 14:13
見大家玩得咁開心,可惜兩次都來唔到,希望下次可以,支持,同辛苦晒大人,攪手唔易做呀 ...

做搞手真係有心有力。。

作者: hold_find    時間: 2018-6-1 20:26
有幸抽到當日可以參加活動,氣氛非常好
當天試到很多不同玩具
非常感謝當天願意借出玩具和教/玩我的各位
下次再辦也會再報名參加
作者: 708708go    時間: 2018-6-7 20:16
小规模的活动很不错
作者: Near    時間: 2018-6-9 14:04
悅聚已經去過2次, 覺得氣氛很好,雖然開始時大家比較被動,但每次最後完場都有overtime, 證明大家都好投入。
主題方面我覺得現時綜合式可以吸納不同不同興趣的人士出席,可以互相交流。
如果要再進一步改善的話可以考慮下場地佈置,始於現時場地活動範圍除舞台外其他空間需放桌子椅子,可活動空間不足,如果台上台下同時都有分享時會有機會阻擋視線,如果可以有一個比較廣闊空間,那麼大家可以容易點分享或嘗試體驗。
多謝大人去舉辦聚會令到同好在香港都可以有機會去交流

歡迎光臨 HKBDSMC (http://www.hkbdsmc.com/bbs/) Powered by Discuz! X2.5