HKBDSMC

標題: 三月份聚會後感 [打印本頁]

作者: hammers    時間: 2014-3-27 22:12
標題: 三月份聚會後感
又認識了一班新朋友,thx all

路不是一個人在走!

作者: predator1902    時間: 2014-3-27 23:28
各位唔好意思,早走左
好高興認識到新朋友
大家繼續努力!

作者: SMGuy    時間: 2014-3-27 23:37
識到不同類別的朋友,了解更多。
多謝大家,更多謝搞手的辛勞!
作者: pill    時間: 2014-3-27 23:51
好耐無join過,好多新面孔!
舊既有尐都未認得添~ 有機會的話再認識一下。
仲有要多謝勞苦功高既大人啦。
同埋多謝未知既甜品 =]
作者: stephenfish    時間: 2014-3-27 23:57
好高興出席今次活動,雖然今日遲到,同埋我份人比較慢熱(但快熟…), 最高興就係識到咁多朋友,hammer 講得岩,路,不是一個人走的
作者: noven    時間: 2014-3-28 00:25
今晚好好玩,下次再黎過^^
作者: qwertas    時間: 2014-3-28 00:27
First time attending such gathering and it was not as dark and scary as everyone thought. Everyone I met was really nice and regulars made all the newcomers very comfortable.
Most importantly from everyone's sharing gave me a real insight of what it is like being a M or S. It is not just playmate type of thing, it is more like a relationship type of thing.
Hope my little experience encourage more ppl to come and learn what is BDSM
作者: 小伙子    時間: 2014-3-28 01:03
其實呢, 我就是第一次參加聚會的, 但真係無野比一班志同道合的人聚在一起更開心的了, 前輩們又好好人, 原本以為自己會是那些格格不入的人, 因為我本人都幾怕生保人的, 但我居然發覺仲好傾過平時同學會那些聚會
特別鳴謝 大人他即席表演繩藝, 因為現場看真是比較震撼的, 當然 其他同好都好好人, 謝謝大家
作者: pointer    時間: 2014-3-28 08:40
乳酪 發表於 2014-3-28 02:21
今晚同左好多人傾計交流,又識到新朋友!
一傾開,大家都好有共鳴,
我都覺同好聚會仲好傾過同學聚會lol~

乳酪都係網上大紅人黎架
而且本地網上既有keep住更新而有質素的BLOG都唔算多
作者: tintindosm    時間: 2014-3-28 09:08
昨晚有人問我個blog地址,在我的簽名已經寫上,不過最近少了更新。
作者: hammers    時間: 2014-3-28 09:16
但補充少少唔啱聽我都照講架啦!新知也好舊雨也好,基本對別人的尊重必需要遵守。不管對方是主的屬性還是奴的屬性,不是屬您自己的就得要視作對等的朋友,所以不可手多用以滿足自己一時之快。可能事主唔出聲但唔代表可被動,那是您好彩如拍在我奴處肯定被佢咬死,將來活動還是會有但就必需有尊重別人的態度,有機會將來再見。
作者: smartist    時間: 2014-3-28 09:19
It is such a long time that haven't attended gathering. It is nice to meet new friends and share experiences. I look forward to join next gathering
作者: Kuniko    時間: 2014-3-28 12:51
上個月冇黎好似已經miss咗啲野XD
琴晚好玩呀~知知啲甜品有質素保證
作者: stephenfish    時間: 2014-3-28 13:07
Kuniko 發表於 2014-3-28 12:51
上個月冇黎好似已經miss咗啲野XD
琴晚好玩呀~知知啲甜品有質素保證

我尋晚冇乜點食野呀,不過有幸食到知知整既cup cake, v好正
作者: pan9035    時間: 2014-3-28 13:52
聚會一次比一次好,希望新人在聚會中学到SM的正確态度,很高兴可以和同好交流心得,期望下次的聚會可以快些来
作者: simonlco    時間: 2014-3-28 16:32
好慘呀 , 冇得來 , 要返工
作者: oestrus.cat    時間: 2014-3-28 17:29
知知貓呢次整左乜呢? 花花來唔到....
作者: 林小二    時間: 2014-3-28 21:19
好高興可以同咁多同好一齊聚會交流,大家都好nice 同好好人
作者: salem93982    時間: 2014-3-28 21:47
SORRY ...我又早走....好高興識到大家....
作者: pinkbanana    時間: 2014-3-29 15:59
去不了So jealous... >口<
BDSMC的各位真的很正能量和很互助!
作者: 知知    時間: 2014-3-29 18:11
好久沒見喇,你忙瘋了沒有?那個月比較空閒?
作者: pinkbanana    時間: 2014-3-29 18:57
知知 發表於 2014-3-29 18:11
好久沒見喇,你忙瘋了沒有?那個月比較空閒?

可能是六月吧!有時間一定出席!
作者: predator1902    時間: 2014-3-30 18:51
hammers 發表於 2014-3-28 09:16
但補充少少唔啱聽我都照講架啦!新知也好舊雨也好,基本對別人的尊重必需要遵守。不管對方是主的屬性還是奴 ...

講得好!
專重別人等於專重自己

作者: ee12532pp    時間: 2014-3-31 03:00
SORRY E排工作都比較忙我都忘記左
SORRY

歡迎光臨 HKBDSMC (http://www.hkbdsmc.com/bbs/) Powered by Discuz! X2.5