admin 發表於 2013-9-5 17:56:52

ropelover 發表於 2013-9-5 17:36 static/image/common/back.gif
請問send短訊扣幾多.點解send一個唔見咗 24分
可否send之前有提示/confirm

一個短信扣一個金錢!
按"發送"就直接發出。

m-kumiko 發表於 2013-9-5 18:11:43

admin 發表於 2013-9-5 16:25 static/image/common/back.gif
http://www.hkbdsmc.com/bbs/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=8003&pid=65349
灌水回復你就怕... 灌水發帖就不怕 ?????
本身論壇人流唔係好好...發PM 要-1.. 我明.
但就唔係個個區都有$..至少起碼都要對等吧...

發帖有5個$.. 點解回復就無$.... 等於白費功夫 ??

admin 發表於 2013-9-5 18:21:10

因為唔會有什麼灌水帖

kwong 發表於 2013-9-5 21:31:59

m-kumiko 發表於 2013-9-5 18:11 static/image/common/back.gif
灌水回復你就怕... 灌水發帖就不怕 ?????
本身論壇人流唔係好好...發PM 要-1.. 我明.
但就唔係個個區都有$ ...

回覆係無$? 咁咪個個乜都開新貼?

m-kumiko 發表於 2013-9-5 21:41:20

so.. 我真係好懷疑基於咩理由要搞成咁..發帖就有$..回帖就無$..(得樂園大廳回帖有1$..其他地方完全無....)
連1個快速增加$既方法都無...

admin 發表於 2013-9-5 22:06:42

鼓勵大家去"大廳"討論各個題目,亦禁止大家去各區無謂地洗版!

DRAGON 發表於 2013-9-6 00:51:49

有沒有搞錯呀~去大廳回下POST又話我厄POST!!~又扣左我分~><~

DRAGON 發表於 2013-9-6 00:57:08

回應下D奴唔尊重主人的帖又被你DEL~@@~你會唔會獨裁左小小呀~

admin 發表於 2013-9-6 00:57:12

DRAGON 發表於 2013-9-6 00:51 static/image/common/back.gif
有沒有搞錯呀~去大廳回下POST又話我厄POST!!~又扣左我分~>

你果D洗版式嘅回應,我一年delete唔少!

DRAGON 發表於 2013-9-6 01:00:00

爆炸糖~說自己感受都唔得~你又DEL~你有沒有玩過先~!!~
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8
查看完整版本: 發短信需要扣減金錢