大人 發表於 2013-7-1 21:11:26

乳酪 發表於 2013-7-1 20:54
CU有日本研究學系(Department of Japanese Studies),係CU開班勁d~
Professor.大人~XD

發夢啦,CU 思想首舊,唔會咁易接受。
C U later 啦

知知 發表於 2013-7-1 22:21:39

乳酪 發表於 2013-7-1 20:54 static/image/common/back.gif
CU有日本研究學系(Department of Japanese Studies),係CU開班勁d~
Professor.大人~XD

CU 係有呢個系, 不過你睇清楚人地係教咩先講喇.

Kuniko 發表於 2013-7-2 09:26:10

CU日研好難入架, 如果開班既話都係OU好啲。
俾人綁有冇級考架 @@ 柔軟度??

知知 發表於 2013-7-2 10:46:06

Kuniko 發表於 2013-7-2 09:26 static/image/common/back.gif

CU 日研舊年 4 個 4 係 min.  今年唔知喇.  OU ... 基本上有錢有時間就得架喇.

大人 發表於 2013-7-2 12:09:39

Kuniko 發表於 2013-7-2 09:26

柔軟度難係必須,加入耐力、服裝、身型、反應等一並作為考分數。

知知 發表於 2013-7-2 12:54:16

大人 發表於 2013-7-2 12:09 static/image/common/back.gif
柔軟度難係必須,加入耐力、服裝、身型、反應等一並作為考分數。

難過考 DSE 喎 ... 卡卡 ;P

Kuniko 發表於 2013-7-2 14:40:30

(´;ω;`) 我除咗柔軟度之外冇一樣合格

simonlco 發表於 2013-7-2 16:02:09

俾綁者 : 個人認為第一是柔軟度同忍耐力 :loveliness: , 其次是反應 , 身材 (綁完之後會好左) :lol

知知 發表於 2013-7-2 16:25:57

simonlco 發表於 2013-7-2 16:02 static/image/common/back.gif
俾綁者 : 個人認為第一是柔軟度同忍耐力  , 其次是反應 , 身材 (綁完之後會好左)  ...

柔軟度, 忍耐力, 身材我都明 ......  但反應??   應該要有咩反應至岩 ?? ;P
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7
查看完整版本: 緊縛初班