小紫! 發表於 2013-5-30 16:28:07

我都希望會有聚會後的相片or感想看~XDD
預祝大家玩得開心啦XD

event 發表於 2013-5-30 16:33:02

唔會影相的

simonlco 發表於 2013-5-30 18:05:54

我想問有冇野可以叫來食 ? 或係自己預早食左飯先來 ?

我帶一些 dvd 來送比新人 , 唔知有冇人要 ? 冇人要我就不帶啦 !

有冇人想睇下真正日本出的綿繩同麻繩 , 二十年以上 d 日本 SM 書 ? 冇人想睇我就不帶啦 !

jway321 發表於 2013-5-30 18:08:01

非常好的提問及提議:)

大人 發表於 2013-5-30 18:26:18

simonlco 發表於 2013-5-30 18:05 static/image/common/back.gif
我想問有冇野可以叫來食 ? 或係自己預早食左飯先來 ?

我帶一些 dvd 來送比新人 , 唔知有冇人要 ? 冇人要我 ...

帶出來同大家分享下

simonlco 發表於 2013-5-30 18:38:14

大人 發表於 2013-5-30 18:26 static/image/common/back.gif
帶出來同大家分享下

好啦 , 帶少少出來 , 大多就好重 , 收工了 , 今天不會再 on , 明天才 on , 明晚見

mistress.barbie 發表於 2013-6-1 00:39:23

fuckhell 發表於 2013-5-26 10:48 static/image/common/back.gif
唔好意思呀 各位 big big, 請允許 (小弟 small potato) 我添加小小的意見, only 15位 好似比較小, 聚會大 ...

我在荷蘭也join過一次SM的Mask Party,有老外邀請我除下他的Mask可是我沒興趣,因為在我角度,老外的樣子位位差不多。不過題外話,這星期老外家的party,這裡有誰到過了?

Ace 發表於 2013-6-1 01:03:38

有網聚會嗎 ? 我都想JOIN 呀.....幾時呀 ? ;P

fuckhell 發表於 2013-6-1 12:45:29

mistress.barbie 發表於 2013-6-1 14:00:03

fuckhell 發表於 2013-6-1 12:45 static/image/common/back.gif
不同啊,外國社會是開放                    
中國是如此傳統與日本人和外國人不同o的!
我不知道為什麼 Mistress al ...

不如換個角度思考,如果你是女奴,當你找到妳稱心的主人,妳還會公開找主人嗎?
女人的心其實得溫軟細弱,一旦主奴關係認定,她寧等不濫。(當男主要懂揣摩女人心哦,不要只問為什麼。)
除非職業女奴,
但又是市場供求問題,即使職業女奴不多,也不需要很多主人找她進行交易。
搵到就消失是定律。
一切㫮緣份,強求不來。
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7
查看完整版本: 新論壇第一次新人聚會