event 發表於 2019-5-7 04:40:02

Local BDSM Circle 17·05·2019

【 HKɢᴇʀ Cɪʀᴄʟᴇ 】係一個以交流形式進行嘅Event。接納不同取向、不同調教方式、不同觀點與角度嘅你地!因為大家喜好無可能完全一致嘅時候,有時可能會出現較為激烈嘅爭論,遇到呢種情況請唔好放係心上,每個人嘅做法都唔同,冇話跟邊個個一套就一定係岩或者錯!

成立Cɪʀᴄʟᴇ冇好偉大嘅理念,亦無好有抱負嘅宗旨,唯一在乎就只有圈內人與人之間嘅聯系,團結,交流!係香港黎講BDSM算係一個弱勢社群,好多時候都係不被外界所認同,當你想談及BDSM話題個陣好大機會變成有冤無路訴一樣!我地唔一定要社會大眾接受,但圈內融洽好重要。而建立一個可暢所欲言既Local Utopia,係需要大家共同努力
Cɪʀᴄʟᴇ想帶比大家嘅係最少一個月一次嘅event(不論任何形式)比大家有個機會同一班同好一齊面對面交流,一齊玩樂,一齊發掘&嘗試新玩意!期待認識更多新人&舊人!
給新朋友的小劇透↴我地就好似一個大家庭一樣,新朋友黎到可能會見到成班人一見面就玩到癲晒咁,但其實我地每個人各自都用左唔同長短既時間去了解對方,去融入呢個世界,大家都係黎過幾次活動先慢慢建立到友情,慢慢凝聚。如果你黎到覺得怕羞或者對我地無從入手,唔緊要!歡迎你捉住我地嘅工作人員,或者拉住啲口水多過茶嘅人,我地絕對樂意帶你去認識每一位同好!亦可隨意帶你想玩嘅刑具到場分享,或者邀請其他人幫助你使用。歡迎你提出想討論既問題~

Event Detail ⇩Date:17·5·2019Time:1900-2300Location:觀塘Charge:人頭$200 *場地費用報名方法:請PM.需留電話作實( 容納人數約 30-40 )由於人數有限,如不幸超額請下一個月再嘗試
每月嘅例行聚會一律以包場形式舉行,所以大家可放心自由活動,場地cctv亦會關閉!費用包括咗場租、飲品、零食。不提供酒精類,請自行攜帶。肚餓者隨便買野上黎食,或組隊叫外賣。

500% 必須注意事項 Attention!首先!必須懂得保護自己,不接受的事情請企硬說不,有難題就話比身邊既人聽!NO.2  由於每次都會有同好帶物品出黎同大家分享(應該係)所以借用物品前先問準物主,以及溫柔使用,以保能原壁歸趙!NO.3  邀請他人做任何野前雙方必須達到一個「清楚・詳細・明確」既共識。最好有第三者做證,以免事後有口同鼻拗既情況出現!NO.4  請不要淪為會偷拍的狗!若要拍照 請先大叫 通知大家,情況許可下隨便你自拍。NO.5  傾電話者請瑟縮於一角!NO.6  作為一個文明人,保持地方整潔是常識吧!NO.7  遇到大事小事委屈事唔開心事,請話比場內負責人知!
最後,面對新朋友,大家記得互相有個↦安全距離↤大家禮貌地溝通過,覺得啱傾先慢慢深入了解,男男女女都不要不要太喉急,嚇親新朋友就唔好啦~如果遇到不合意的情況,也請禮貌地拒絕,不要勉強多謝大家對EVENT嘅愛護、合作&支持!

NewShk 發表於 2019-5-7 15:43:47

想報名

ss1208787 發表於 2019-5-7 15:44:18

支持:lol:lol
PISH

BadNeko 發表於 2019-5-7 15:45:27

最衰黎唔到:(

Jones908 發表於 2019-5-7 15:48:16

支持......報名了

sn614 發表於 2019-5-7 15:52:22

搞緊返工時間,確實就即刻報名~

bbbbbie 發表於 2019-5-7 16:03:09

支持~ 收工就過黎

event 發表於 2019-5-7 16:03:37

NewShk 發表於 2019-5-7 15:43 static/image/common/back.gif
想報名

收到收到~~到時見

komaru 發表於 2019-5-7 16:03:52

很久很參加了説,只可惜星期五都固定有事

event 發表於 2019-5-7 16:03:56

BadNeko 發表於 2019-5-7 15:45 static/image/common/back.gif
最衰黎唔到

你遠在天邊呀
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: Local BDSM Circle 17·05·2019