@ken1234@ 發表於 2018-7-22 23:15:12

jlin58345 發表於 2018-7-22 22:44
可能board game 果d?

我驚玩board game佢地又討論緊等陣好似又對個聚會主題有d唔尊重

TNBC 發表於 2018-7-23 02:42:50

下次或者會諗啲同 BDSM 有關嘅集體遊戲玩,不過希望大家唔好怕醜放胆啲一齊玩。

TNBC 發表於 2018-7-23 02:44:41

Mctattoo 發表於 2018-7-22 17:48 static/image/common/back.gif
我都想呀!有咩遊戲好玩提議下呀?

原來係你,玩坐櫈仔我都可以玩一晚喇!

Mctattoo 發表於 2018-7-23 02:55:08

TNBC 發表於 2018-7-23 02:44
原來係你,玩坐櫈仔我都可以玩一晚喇!

這些機會不是你的

Mctattoo 發表於 2018-7-23 03:04:50

HKBruce 發表於 2018-7-22 20:58 static/image/common/back.gif
超同意呢個提議

咁就講下你想玩啲咩啦;P

Mctattoo 發表於 2018-7-23 03:08:55

jlin58345 發表於 2018-7-22 22:44 static/image/common/back.gif
可能board game 果d?

想試下玩一啲關於sm的集體遊戲,等大家都認識下其他人先,但有少部分人係唔願意玩,如果現場咁樣被拒,其實都幾尷尬下,
加上到時個部分人真係唔肯玩的話,會感覺被忽略
Board game我諗機會真係唔太大了,已有人表示board game對當晚有影響 > <

YTC 發表於 2018-7-23 08:13:04

已填問卷,辛苦搵新場地嘅大家,地方大咗好多舒服好多,食物都好好食,期待下次聚會

HKBruce 發表於 2018-7-23 10:39:39

其實又唔一定真係要好 SM 的東西, 我覺得可以好似大學 O-camp 之類, 少少咸多多趣就可以了~ 咁樣應該接受到既人會多吧
(話說我返到公司開問卷, 發覺啲問題我好有印象, 但我又無印象自己答過..... 成日斷片真係要休息多啲)

tintindosm 發表於 2018-7-23 11:36:52

HKBruce 發表於 2018-7-23 10:39 static/image/common/back.gif
其實又唔一定真係要好 SM 的東西, 我覺得可以好似大學 O-camp 之類, 少少咸多多趣就可以了~ 咁樣應該接受到 ...

好其實來得聚會的,想應該是比較hard core的,或對sm已經有一定認知。

Mctattoo 發表於 2018-7-23 13:20:44

HKBruce 發表於 2018-7-23 10:39 static/image/common/back.gif
其實又唔一定真係要好 SM 的東西, 我覺得可以好似大學 O-camp 之類, 少少咸多多趣就可以了~ 咁樣應該接受到 ...

其實你係咪重覆填左幾次;P
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 18年7月 悅聚後感