tintindosm 發表於 2014-12-15 22:32:05

Mai Maya 舞真夜 表演及交流會 完滿結束

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/p600x600/10407491_759022224166490_6777495854886802451_n.jpg?oh=773ac960b1ea24388135c209b7c1ae14&oe=550B5CCA&__gda__=1430586412_52b33b5b45a6b690c096d0f4eeb04b47

知知 發表於 2014-12-15 23:06:53

唔夠你快添

TNBC 發表於 2014-12-15 23:58:00

超級精彩!

predator1902 發表於 2014-12-16 00:10:01

今晚聚會太精彩,多謝大人悉心安排。
可以欣賞到Mai Maya同大人既表演,好精彩。

hotmailpo 發表於 2014-12-16 00:38:38

MAI 的表演好温柔體貼,大人 的氣場都好勁,不過被人破功嗰下都好FUNNY

TNBC 發表於 2014-12-16 00:43:15

可惜我睇到大人鞭乳酪時就趕住要走,睇唔晒個尾,唔知後面仲有無精彩嘢呢!

仲有,因為太趕住走嘅關係連新識嗰位朋友仔( 同我一齊食意為係炸墨魚餅其實係炸豬扒嗰位 )都幸唔切講Byebye,仲未諗到你網名係邊個,可以就留言比我 keep in touch 啦!

Wonder 發表於 2014-12-16 00:51:42

今晚真係好精彩...正

predator1902 發表於 2014-12-16 00:56:15

hotmailpo 發表於 2014-12-16 00:38
MAI 的表演好温柔體貼,大人 的氣場都好勁,不過被人破功嗰下都好FUNNY

果下破功威力超凡
Funny到爆
XD

知知 發表於 2014-12-16 14:14:21

predator1902 發表於 2014-12-16 00:56
果下破功威力超凡
Funny到爆
XD

講緊咩,點解我唔明既?

知知 發表於 2014-12-16 14:20:57

對香港的朋友黎講, 可以現場近距離睇繩綁既表演的機會真係小之又小.  所以非常感謝大人的安排, 為我們勞心勞力.  台上的表演者故然精彩, 但台下發生既小插曲更引人入勝, 由昨晚笑到今早 ;P;P
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: Mai Maya 舞真夜 表演及交流會 完滿結束