tintindosm 發表於 2014-3-28 09:08:48

昨晚有人問我個blog地址,在我的簽名已經寫上,不過最近少了更新。

hammers 發表於 2014-3-28 09:16:05

但補充少少唔啱聽我都照講架啦!新知也好舊雨也好,基本對別人的尊重必需要遵守。不管對方是主的屬性還是奴的屬性,不是屬您自己的就得要視作對等的朋友,所以不可手多用以滿足自己一時之快。可能事主唔出聲但唔代表可被動,那是您好彩如拍在我奴處肯定被佢咬死,將來活動還是會有但就必需有尊重別人的態度,有機會將來再見。

smartist 發表於 2014-3-28 09:19:00

It is such a long time that haven't attended gathering. It is nice to meet new friends and share experiences. I look forward to join next gathering

Kuniko 發表於 2014-3-28 12:51:07

上個月冇黎好似已經miss咗啲野XD
琴晚好玩呀~知知啲甜品有質素保證

stephenfish 發表於 2014-3-28 13:07:33

Kuniko 發表於 2014-3-28 12:51
上個月冇黎好似已經miss咗啲野XD
琴晚好玩呀~知知啲甜品有質素保證

我尋晚冇乜點食野呀,不過有幸食到知知整既cup cake, v好正

pan9035 發表於 2014-3-28 13:52:52

聚會一次比一次好,希望新人在聚會中学到SM的正確态度,很高兴可以和同好交流心得,期望下次的聚會可以快些来

simonlco 發表於 2014-3-28 16:32:17

好慘呀 , 冇得來 , 要返工 :Q:Q:Q:Q

oestrus.cat 發表於 2014-3-28 17:29:25

知知貓呢次整左乜呢? 花花來唔到....

林小二 發表於 2014-3-28 21:19:44

好高興可以同咁多同好一齊聚會交流,大家都好nice 同好好人

salem93982 發表於 2014-3-28 21:47:49

頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 三月份聚會後感